Ontdek je ware toon voor betekenisvolle impact.

Als klein kind had ik al een grote liefde voor het maken van muziek. Bij toeval kwam de trompet op mijn pad, alleen was door mijn aangeboren handicap (een te korte onderarm en een slappe pols) dit instrument een grote uitdaging.

Door mijn nuchtere aanpak om te gaan voor wat ik in de muziek wilde bereiken, heb ik me het instrument eigen gemaakt en wist ik de wereldtop te bereiken: solotrompettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (bekend vanwege bijzondere concerten in ‘s-werelds mooiste concertzalen) en lid van het Nederlands Blazers Ensemble (bekend van de nieuwjaarsconcerten op tv en de staatsbezoeken met de koningin). Ik geef regelmatig masterclasses en ben docent aan het Rotterdams Conservatorium Codarts.

Mijn levensverhaal is bijzonder. Vandaar dat ik al enkele jaren als keynote spreker nationaal en internationaal regelmatig op summits en corporate events wordt gevraagd mijn levensverhaal te vertellen. Wat ik ondersteun met het spelen op mijn trompet. Mijn aanstekelijke kwetsbaarheid en enthousiasme, in combinatie met de indringende muziek dagen keer op keer mijn publiek uit om op hun eigen podium te gaan staan.

Toen ik enkele jaren geleden hierin een patroon zag ontstaan, ben ik, naast het spelen van de juiste tonen met de trompet, me als toonmeester verder gaan ontwikkelen. Ik merkte dat, door vertraging en stilte in combinatie met de juiste toon, kwetsbaarheid zich openbaart en intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd voor betekenisvolle impact. Voor iedereen, ongeacht op welk podium of in welk speelveld men dagelijks staat. Ik maak mensen los van hun omgeving. Stimuleer hen stelling te nemen en een nieuwe richting te bepalen. Als toonmeester help ik mensen scherper onderscheid te kunnen maken wat voor hen zinnig en onzinnig is. Door hun ware toon te laten ontdekken voor betekenisvolle impact.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met me op.