Rotterdams Philharmonisch Orkest Amerika-tournee 2015

Van 9-24 februari 2015 is Andre op tournee met het Rotterdams Philharmonisch Orkest door Amerika. Inmiddels zijn Los Angeles, Costa Mese, San Diego als een blok gevallen voor de prachtige muziek van het orkest. Volg hier de belevenissen van het orkest via de dagelijkse weblogs.

Radio4: Een goedemorgen met…

In oktober 2014 was Andre twee uur lang te horen met zijn favoriete klassieke muziek in het radioprogramma “Een goedemorgen met …”. Het was twee uur lang genieten van de prachtigste muziek, aan elkaar gepraat door Andre.

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.

IKON’s De Nachtzoen

Afgelopen najaar mocht Andre in het bekende tv-programma “De Nachtzoen” zijn verhaal vertellen en een mooie serenade brengen voor het slapengaan.

Klik hier voor een terugblik.

Opening Markthal Rotterdam

Op 1 oktober 2014 werd de prestigieuze Markthal in Rotterdam geopend. In aanwezigheid van HKH Máxima en vele genodigden bracht Andre vanaf 35 meter hoogte een bijzondere serenade aan de Sixtijnse Kapel van Rotterdam!

KidsRights Prize 2014

In aanwezigheid van vele hoogwaardigheidsbekleders, waaronder ZKH Willem-Alexander en Bisschop Desmond Tutu, werd in december 2014 de International KidsRights Peace Prize uitgereikt. De prijs wordt uitgereikt aan een kind dat zich uitzonderlijk inzet voor de rechten van kinderen. Andre verzorgde samen met musicalster Nurlaila Karim het stuk “Something Inside So Strong”.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin