Tot stilstand komen en beginnen met luisteren naar onze eigen grondtoon. Klinkt simpel.

En toch gaan we allemaal vaak voorbij aan ons eigen innerlijke geluid. Als toonmeester zet ik jouw ware geluid om naar de buitenwereld. Hoor je het?

Performance

‘Andre raakt mensen. Met muziek en met woord. Maak verbinding, laat je raken. Geef je er aan over.’

Alfred Möller, Owner Möller Autoschade Groep, Autozone010, 9Classics

Keynote Spreker

Keynotes over thema’s als veerkracht, passie, zelfredzaamheid, innovatie, high performance en leiderschap – ik breng mijn verhaal en laat het weerklinken met mijn trompet. Trefzekere tonen die de toehoorders zo diep raken dat zij zich openen en hun eigen verhalen willen delen. Een nieuw geluid dat stroomt.

Dagvoorzitter

Vanuit een creatieve geest en Beginner’s Mindset daag ik deelnemers uit om over de grenzen van hun aannames te stappen. Ik ben als dagvoorzitter op zoek naar interactie en echtheid. Vanuit een missie tot inspireren en in beweging brengen, stel ik vragen die soms zo voor de hand liggen dat niemand ze meer stelt. Ook degenen die niet geneigd zijn iets te zeggen, nodig ik uit om vragen of zorgen te delen.

De opdrachtgever en ik componeren samen het programma, vanuit het gedeelde vertrouwen om op reis te gaan met het publiek, de sprekers en iedereen die een bijdrage levert.

Als musicus maakte ik al veel out-of-the-box programma’s die een groot publiek bijeen brachten; als dagvoorzitter prikkel ik en vraag ik door. Bovendien voer ik het publiek met mijn trompet mee naar een wereld waarin de toon meester is.

Hoe dat uitpakt? De formele, vaak belemmerende, zakelijkheid tussen mensen valt weg. Een must om werkelijk verschil te kunnen maken.

Musicus

Zo klinkt impact. Vraag je me als musicus ergens te komen spelen, dan weet je zeker dat mensen geraakt worden. Solo of in een samenstelling met andere musici: muziek raakt diep. Dat maakt indruk die beklijft.

Wil je met mij het verschil maken voor je publiek, je team, je gasten?

Informeer naar de mogelijkheden, deel met mij je ideeën en we maken samen een programma op maat. Impact gegarandeerd.